Nem kell profi blokkoló

2010.09.13. 10:08

Ki szeretném kérni a véleményét az alábbi szerkezet ügyében: KIYO Laser Pro3.
Mennyire megbízható? mennyire pontosan jelez? Kb. 50.000 ft-ért láttam!
nem kell nekem profi blokkoló, csak ne küldözgessenek már nekem olyan csekkeket amit egy ott felejtett 30-as tábla mögül fényképezgetnek!
Vagy esetleg ilyen árkategóriába detektort tuna ajánlani?

Nagyon kedvező az ára a készüléknek!
Úgy tudom, hogy a Kiyo-ban nem lézer LED-ek vannak, hanem infrák, amik lassabbak és kisebb blokkolási teljesítményt nyújtanak. Ugyanakkora felületre több fejet kéne elhelyezni a megfelelő védelem érdekében, mint drágább vetélytársai esetén. Ez a készülék nem frissíthető, szemben az Interceptorral vagy az LT 400-al, ezért, ha a rend őrzői beruháznak egy új készülékre, akkor nem marad más, mint a bizonytalanság. Ha szerencséd van, akkor kis befektetéssel sokáig használhatod a készüléket, de mindig szem előtt kell tartanod, hogy lassabb és érzéketlenebb, mint nagy testvérei. Ha nincs szerencséd, akkor egy hónap múlva csak a hamis biztonságérzet marad, vagy egyszerűen kidobod a kukába.
Én úgy vélem, hogy egy eszköz legyen az, amire használni akarom, főleg, ha ekkora összegről van szó. Nem szeretnék kompromisszumot kötni és elnézni semmiféle "adottságot" mert fele annyiba kerül, akkor inkább ne legyen. (http://www.duett.hu/traffipax.php)