2010.09.23. 11:04

A kérdésem, hogy lehet-e utólagos távirányítós központizárat beszereltetni a '96-os Alfa Romeo 145 -be? Valami komolyabb érdekel, ami bekapcsolja a riasztót, felhúzza az ablakokat. Esetleg tudna valakit ajánlani?

Nem kér különleges dolgot. Mi Spal központizárat használunk, egy szóban összefoglalva: hibátlan. Az általunk forgalmazott riasztók mind vezérelnek központizárat, így bármelyiket választhatod. Az ablakemelés plusz modult igényel, de az sem jelent gondot. Ajánlani pedig, természetesen magunkat ajánlom...
Alapriasztóként Spal AS90-et választhatsz, de a védelem érdekében lehet fokozni a biztonsági szintet, ez az autóhasználati szokásaidtól függ. Ha sokat parkolsz utcán, és azt is veszélyesebbnek ítélt helyen, nem árt költeni a biztonságra. A megfelelő védelem kialakításában szívesen segítünk. Vagy nézz körül a duett.hu oldalunkon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.