2010.12.31. 09:13

Üdvözlöm!
Nem olyan rég vettem egy 99-es évj. Opel Tigrát, aminek sajna a gyári risztó távvezérlő kulcsai nincsenek meg!
Viszont két "pici" kulcsot megkaptam hozzá amivel a motortérben található risztót müködésbe lehet hozni!
Kérdésem az lenne hogy lehetséges utólag v.honnan beszerezni távvezérlőt? Sajnos a riasztón semilyen azonositó számot nem találtam!
Csatoltam pár képet amit az autó papirjai között találtam.
És egyben készítettem egy képet magáról a risztóról!
Segítségét előre is köszönöm!

Köszönöm, nagy segítség volt a kép a riasztóról. Ez nem gyári riasztó, hanem a kereskedő szerelte be. Ne ijedj meg, nem vagy átverve, sőt, jobban is jártál! A gyári riasztók jók, de minden azonos típusú autóban ugyan azt a megoldást használják, és ugyan úgy van beépítve. Ez nem jó, hiszen fel tudok készülni, ha ilyen autót akarok lopni. Tudom, hogy hol van, tudom, hogy mire véd és tudom, hogy mit blokkol. Néhány kivételtől eltekintve típusismeret birtokában könnyebben hatástalanítható a gyári riasztó, mint egy utólagos.

Az Opel kereskedő nagyvonalú volt és a Te autódba egy GT riasztót szerelt, ez a riasztócsalád a legjobbak közül való. Minden probléma nélkül beszerezhető hozzá távkapcsoló, de annak tanítása csak szerviz körülmények között lehetséges. Mi igen jó kapcsolatot ápolunk a GT-vel, így mi is tudunk segíteni, látogass el hozzánk!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.