Bluetooth a zöldséges Mercibe?

2011.04.22. 14:12

Kedves Kütyüdoki!

Szeretnék telefonkihangosítót szerelni a W123-as Mercedesembe. Kutattam a neten, de nem találtam olyan típust, ami megfelelne az elképzeléseimnek, ezért fordultam hozzád. Bluetooth-osat szeretnék, és csak beépített jöhet szóba, hogy ne kelljen a műszerfalra valami ufószerű modern kiegészítőt tenni, mert az nagyon elütne a régies belsőtől. A rádió korhű az autóban, nincs semmiféle kapcsolódási lehetősége kihangosító számára. Egyéb extra elvárások nincsenek, ritkán használom az autót. Ha tudok hívást fogadni, az már bőven elég.

Mit javasolsz?
Köszi D.

Bury CC 9045 - 25 000 Ft, vagy Parrot CK-3000 - 22 500 Ft (plusz beépítés).
Mindkettő nagyon jó minőségű Bluetooth kihangosító készlet, közel azonos szolgáltatással. Csak egy kis kezelőegységet kell elhelyezni a kezed
ügyében, amiről fogadod, kezdeményezed a hívást és a beszélgetés hangerejét állíthatod. Nincs tartó, nem tölti a telefonodat és nálunk akár ki is próbálhatod, hogy valóban kompatibilis-e a telefonoddal. A beszélgetés megszólalhat egy kisméretű plusz hangszórón, vagy opcionálisan, "relé" segítségével az autód gyári hangszóróján, miközben némítja vagy kikapcsolja a rádiót a beszélgetés idejére. Azt, hogy némít, vagy kikapcsol, a rádió tudása határozza meg. Általában a bal első hangszórót szólaltatjuk meg, tapasztalataink alapján ez a legkedvezőbb megoldás.
Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu