Kihangosító a Volvóba

2011.10.30. 06:37

Tisztelt Kütyüdoktor!
Egy Volvo V70XC-ben található HU-603 fejegységével kapcsolatban lenne kérdésem. A kocsiban van beépített GSM, de a kártya átpakolgatása nem éppen kényelmes megoldás.
Van-e arra megoldás, hogy a gyári egységet megtartva bluetooth-os telefon-kihangosítást valósítsak meg az autóban, illetve egyúttal valamiféle MPEG3 lejátszási képességekkel is felruházzam a hangrendszert? CD váltó nincs a kocsiba beszerelve, de az úgy tudom, hogy tudja kezelni.
Válaszát és ötleteit köszönöm,
Üdvözlettel:
Szak Endre

A Parrot MKi-9000-es kihangosító szett szerintem megfelel a feladatnak. Ez nem csak egy kihangosító szett, ez egy média központ saját erősítővel. A szokványos kihangosító funkción túl teljes telefonkönyv kezelést és egy kisméretű levehető színes LCD kijelzőt kapunk. A beszélgetés az autó gyári hangszóróin nagyon jó minőségben szólal meg és még a kontakt nevét is ki tudja mondani, mert beszélni is tud.
A zenei része érdekesebb megoldás. USB, SD kártya iPod és AUX bemenettel rendelkezik, ezekről mind lejátssza a zenei anyagot, megjeleníti a megjeleníthető információkat. A kezelése kényelmes, vezeték nélküli távkapcsolóval, akár a kormánykerékre szerelve irányíthatjuk. Kifejezetten ajánlott olyan autósoknak, akiknek nagyobb zenei szolgáltatásra van igényük, mint amit a gyári rádió nyújt, de nem szeretnék azt kicserélni. A készülék üzletünkben kipróbálható, de a telefon kompatibilitása ellenőrizhető a Parrot saját honlapján.
Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu