2011.12.13. 14:19

Kedves Kütyüdoktor!

Mi a véleménye erről az eszközről?

Gyermekeim majdnem minden nap úszni járnak, ezért igen hasznosan lehetne az uszodából hazavezető 10-15 perc autóutat hajszárításra fordítaniuk. Viszont nem vagyok abban biztos, hogy a fenti készülék 180 Wattja elegendő a hatékony szárításhoz, mivel a mai készülékek 1500-2000W teljesítményűek.

A levegőmennyiséggel nem hiszem, hogy probléma lenne, annyit várhatunk tőle, mint a 230V-os, méretben megegyező készüléktől. A hőmérséklet viszont biztosan kevés. Nyáron szerintem egész jól teljesíthet, de a hot air felirat egy kicsit túlzás. Arra is figyelni kell, hogy a teljesítménye 180W, ami 15Amper áramfelvételnek felel meg, ezt nagyon kevés szivargyújtó tudja, azaz 10-15A-es biztosíték az általános, ez pedig határeset. Az ára reális, a használati értéke, kempingben, nyáron jó, de ne várjunk tőle csodát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.