Plusz kábelt a kocsiba

2012.02.06. 16:32

Üdv.

Renault Megane 2-ről lenne szó. Erősítőt szeretnék bekötni, hogyan lehetne megoldani a + kábel bevezetését a kocsiba? Van esetleg valahol egy rés vagy lyuk ahol be tudna menni a kábel?

Köszönöm!

Baloldalon be kell bújni a műszerfal alá és meglátod azt a gumidugót, amin a gyári kábelek kimennek a motortérbe. Óvatosan egy behúzó pálca segítségével ki tudod dugni a saját kábeledet, de utána vissza kell tömíteni, hogy víz ne folyhasson vissza. Figyelni kell, mert a kinti kábelek könnyedén bevezetik a vizet és bent olyan helyre is eljuthat, ami később nagyobb pénzt is felemészthet. Érdemes ezt a munkát szakemberre bízni, mert a tömítés is nehézkes és a vezeték áthúzásánál a gyári vezetékeket is könnyen megsértheted, kell hozzá egy kis rutin és egy segítő, aki a másik oldalon várja az érkező kábelt.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.