2012.02.10. 11:58

Tisztelt Kütyüdoktor!

Azt szeretném kérdezni, hogy vettem xenon szettet az autómba. Az autó világításánál van egy törés jobbra felfele. Ha berakom a xenont, ez nem látszik egyáltalán! Miért van ez? H7-es égőim vannak. Milyen xenon egőt vegyek, hogy ugyanaz az egyenes világítása legyen, mint ha halogen izzók lennének benne?

Mivel a xenon izzó vetülése más, mint az izzószálas izzóé, ezért nem engedélyezett az átalakítás, ezen sajnos nem lehet segíteni. Nem csak az a jellegzetes törés tűnt el a vetített képből, de megjelentek össze-vissza foltok is, amik roppant zavaróak a szembe jövő autó vezetőjének, ha az egyik éppen eltalálja. Amennyiben az autódhoz létezik xenon, mint rendelhető extra, annak a lámpája lenne a megoldás, de nem minden esetben rakható bele az utólagos izzó, ezt előre ellenőrizni kell.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.