2012.09.05. 10:58

Tisztelt Kütyüdoktor!

2001-es Nissan Primerában gyári ,ha jól tudom Blaupunkt fejegység van aminek nagyon rossz, a rádió vételi képessége,Budapesten még csak csak hallgatható.De városon kívül teljesen süket.Kérdésem lehet-e valamilyen külső erősítőt szerelni hozzá,hogy javuljon a vételi minőség.

Köszönettel.
Béla

Ennyire nem rossz a rádió. Biztos vagyok abban, hogy ezért nem kell cserélni a rádiót, csak meg kell keresni a hibát. Kapcsolj át középhullámra és hallgasd meg, hogy működik-e. Ha nem, akkor szakadt vagy nincs bedugva az antenna. Ha igen, akkor ki kell venni a rádiót és egy másik antennával kipróbálni egy ismerten gyenge adón. Ha jó az antenna, akkor a rádiót el kell vinni műszerészhez, aki megjavítja. Ma már nincs, de régen sem volt olyan rádió, ami városon kívül ne vett volna semmit, az elég vacak lenne.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.