Visszafogott stílusú rádió kerestetik

2012.09.08. 10:27

Kedves Doktor,

A következő kérdéssel fordulok önhöz. Van egy 124 Mercedesem. Az autó teljesen gyári állapotban kivétel a rádiót sajnos. Szeretnék bele egy szép visszafogott stílusú rádiót. Személy szerint én egy Becker Grand Prix 7990-re gondoltam. Viszont nem tudom hogy hol lehetne ilyet Magyarországon beszerezni. Továbbá ha lenne olyan kedves tanácsot adni hogy még milyen ilyen tipusú és tudású rádiót érdemes megnézni.

Köszönöm szépen !

Viktor

Gratulálok, a világ legjobb autójához. Sajnos ennyire visszafogott megjelenésű rádiót nem tudok ajánlani, nem ez a trend, mostanában inkább a figyelemfelkeltés a cél. Tudomásom szerint Becker terméket csak Mercedes szalon tud rendelni, hazánkban nincs képviselet, csak a hordozható navigációra. Osztrák és német web shopok is szóba jöhetnek, általában szállítanak Magyarországra és nem horror a futárköltség.

Ha egy picit engedünk a megjelenésből, Pioneer rádiót ajánlok. A DEH-6400BT fekete előlapja belesimul a műszerfalba, a gombok és a kijelző világítása (RGB) hozzáállítható az autó világításának színéhez és mindent tud, amire szükség lehet, iPhone, iPod, USB, SD, AUX és van benne Parrot Bluetooth kihangosító. AZ egyetlen, ami megtöri a diszkrét megjelenést a hangerőgomb, ami fém színű, ezzel meg kell barátkozni, ha lehet.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu