Villanyablak a Yugóba

2013.02.06. 13:24

Kedves Kütyüdoktor!

Autóm egy 2001-es évjáratú Yugo Tempo 1,1. Van már rajta egykét buhera ez amolyan hobbiautóm. Egy kérdésem lenne ezzel kapcsoaltban, vagyis inkább tanács. Szeretnék beleszerelni elektromos ablakot. Persze gyárilag egy sem az és ez lenne a pláne! Ön szerint melyik autóét érdemes vagy lehet beleszerelni? Illetve mennyire macerás ez? Elképzelésem az lenne hogy a mechanizmus maradna csak motor és kapcsoló, de ha tud jobbat elfogadom.

Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel:

P. Gábor

Csak utólagos, univerzális ablakot tudok ajánlani. A Spal gyárt olyan szettet, ami minden autóba beépíthető. Ez egy motorból és egy bowdenes áttételből áll. A motor elhelyezhető az ajtó valamelyik félreeső helyén, és a bowden a kárpit alatt az ablak tekerő karjához csatlakozik. A végeredményből sajnos látszik a gyári tekerő kidudorodása, amit egy műanyag kupak zár le, így nem lesz teljesen gyári kinézetű, de ezen a helyen már amúgy is lyukas a kárpit, nem zavaró.

Működőképes, jó és használható megoldás, ajánlom.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.