Új rádió a Tháliába

2013.02.08. 13:47

Tisztelt Kütyüdoktor!

2004-es Renault Tháliában lévő gyári magnós rádiót szeretném lecserélni egy Kenwood KDC-2024S típúsú CD-s rádióra. Kérdésem, hogy tudom e majd továbbra is a kormányról vezérelni?

Köszönettel

Kasch Zoltán

Ez a rádió nem fogad kormány távirányító adaptert, de nem is érné meg. Egy adapter kb. 15 000 Ft, és egy 2024 a maga idejében jó készülék volt, de ma már erősen elmaradnak a szolgáltatásai. A helyedben gondolkodóba esnék, hogy nem érdemesebb-e venni egy új készüléket, amiben van USB fogadási lehetőség. Nagyobb hasznát veszed a pendrive-on lévő zenehalmaznak, mint a kormányról vezérlésnek. Ami még lényeges, hogy a mostani rádiók mind fogadnak kormány-adaptert és, ha mégis úgy döntesz, bármikor bővíthető. Nem tudom, hogy mennyiért tudsz hozzájutni a 2024-hez, de tartsd szem előtt, hogy az olvasófeje bizonyára nem 100%-os, előfordulhat, hogy nehezebben olvas, többet javít és nem eszi meg a karcosabb lemezeket. (Pl. KDC-U31R - 21 900 Ft)

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.