2013.03.26. 14:27

Kedves Küyüdoktor!

A Weco oldalán találtam egy olyan rádió, aminek a GPS-ét kamionhoz és lakóautóhoz optimalizálták. Nem tudom, hogy Magyarországon ez megvásárolható vagy csak kintről lehet behozni. Mennyire használható ez a rádió, látott már ilyet használatban, és mi a visszajelzés róla? Én lakóautóba gondolnám a használatot, kempingek sé parkolókk lennének a fontosak, a magsságkorlátozás esetemben nem annyira érdekes.

Válaszát köszönve, Kovács Gergő

Sajnos még nem volt szerencsém kipróbálni, elég új a fejegység és nem is hiszem, hogy a hazai forgalmazó berendelne ilyet csak úgy raktárra. A készülék Blaupunkt, amit a Waeco kérésére egy kicsit átszabtak és bővítettek a tervezők. Kifejezetten kamion, teherautó és lakóautó adatbázisra összpontosítottak, de tudni kell, hogy főként nyugat-európai adatokkal tömték meg. Ha Ön hazánktól nyugatra tervezi a használatot, akkor szerintem jó választás. Az ára, ebben a kategóriában kedvező és tény, hogy nincs hasonló készülék. Sajnos csak rendelni tudja, de, ha itt vásárolja, egy esetleges meghibásodás esetén könnyebb dolga van, mint egy német vagy osztrák garanciával ellátott készülék esetében. A lakóautó adatbázis nagy segítség, hiszen a kempingek megjelölése, a megállási helyek, a csatlakozások kategorizálása megkönnyíti az utazást, sok bosszúságtól kíméli meg a vándort.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.