2013.04.04. 13:26

T.Kütyüdoki.

Segitséget kérnék: noname autós fejegységben vele kapott nem gyári sd-n lévő navi nem indul el. Betölti de a starting már nem jön el.Többször csinálta már, egy szerviznek sikerült mindig laptoppal elinditani. Most már nem. Vettem új kártyát, azt meg fel sem ismeri! Esetleg valaki aki megnézné? Windows van a kütyün. Köszi a segitséget

A leírásból egy olyan rádióra ismerek rá, ami nem tartalmaz legális navigációs szoftvert, mivel nincs Windowson működő licence, legalább is tudomásom szerint. Sok ilyen kalóz készülék került forgalomba, sajnos sokan bedőltek a kedvező árnak. Vissza kell vinni a vásárlás helyére és erőteljesen reklamálni. Tapasztalatom szerint nem csak a navigációval van probléma. Sokszor lefagy a készülék, néha nem működik a kormány távkapcsoló és a működése jelentősen függ a környezet hőmérsékletétől. Nem érdemes küzdeni a készülékkel, soha nem lesz jó. Az iGO szoftverét feltörték és viszonylag könnyedén hozzáférhető a NET-en, de arra széles körben tartanak igényt, rengeteg illegális készülék létezik. Az ilyen autórádióból kevés van, ezért nem optimalizálják a szoftvert a hekkerek. Az eladó próbálkozik, de mindig baj lesz vele, így addig kell visszaadni a készüléket, amíg lehet. Sajnos hasonló árkategóriában nincs hasonló tudású készülék, de azt hiszem ez is jelent valamit. Ajánlok egy megbízható autórádiót és egy külső, hordozható navigációt, ami így együtt nem néz ki jól, de kifogástalanul működik.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.