2013.05.08. 10:41

Kedves Kütyüdoktor!

Érdeklődni szeretnék mit ajánlana egy 2007. januári Subaru Impreza Wrx Sti típusú gépkocsiba a gyári hangszórók és fejegység helyére. Egyedül annyi kikötésem lenne hogy a fejegység 2 dines méretű lenne és usb-s.

Válaszát előre is köszönöm

Tisztelettel: Sándor

A rádió normál dupla DIN méretű, nem kell hozzá semmi kiegészítő keret, szabványos hely, így bármi beépíthető. A hangszó helyek 16,5-es méretűek, ami szintén szabványos, jó méret a hangzás szempontjából.

Kormány-távkapcsoló nem szokott lenni ebben a típusban, így ezzel nincs dolgunk, de sajnos magas sugárzó helyet sem ad a gyár, így azokat a műszerfal tetejére kell rögzíteni, és egy ilyen autó esetében elég stabilan. Honlapunkon megtalálható a Pioneer, Kenwood és Alpine termékek árlistája, amiben egy rövid ismertető is van a készülékek mellett. Érdemes átlapozni, mert lehet, hogy most nincs ötlet, de a leírásban belebotlik az ember egy olyan funkcióba, amire nem is gondolt, hogy létezhet. Minden dupla DIN méretű fejegység fogad USB eszközt, így döntsön a megjelenés és az esetleges plusz funkciók. Ha csak a rádió hajtja a hangszórókat, akkor Pioneer termékekből a TS-A172Ci-t ajánlom, ami jelenleg akciós áron, 20.900Ft-ért (30.900Ft helyett) érhető el.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu