Megvédeném az utánfutót

2013.07.13. 14:19

Tisztelt Kütyüdoki!

A családdal külföldön nyaralást tervezünk, és van egy speciális bicikliszállító utánfutónk, amire Thule biciklitartók vannak szerelve, és amit kulccsal le is lehet zárni. Azonban ha az autót ott kell hagyni, az utánfutó bármikor leakasztható az autóról. Mit lehet tenni ilyen esetben? Van valamilyen zár esetleg, amivel az autóhoz lehet rögzíteni?

Válaszát előre is köszönöm: Bence

Kapocsfej zár a hivatalos megnevezése. Van olyan vonóhorog csatlakozó, aminek a nyitókarja eleve ki van képezve a lakatolásra, de, ha olyan lenne, amiről ez hiányzik, akkor az előzőleg említett zárral védhető a leakasztás. Van olyan is, ami a leakasztott vonóhorog csatlakozást zárja le, hogy ne lehessen felcsattintani az utánfutót másik autóra. Ezeknek a zárbetéte nem mondható bonyolultnak, de nem is kell, hiszen nem életszerű, hogy egy utánfutó zárat fel akarnának törni, de a bicikliket én mindig pluszban összebilincselem. Ha valakinek Thule kerékpártartója van, ami a vonóhorogra rögzül, ahhoz pár ezer forintért kapható zár, ami a rögzítő csavarra csatlakozik.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.