2013.10.28. 12:29

Tisztelt Kütyüdoki!

2004-es évjáratú Accordomba szeretnék tenni egy iPad Mini-t (vagy más, Android alapú, de mindenképpen 7" méretű tabletet). Az eddig talált megoldások egyike sem nyerte el tetszésemet esztétikai szempontból. Hova szereljem fel, illetve mivel?

Kérem segítsen!

Üdv, Balázs

A Brodit oldalán találhatók tartók, ezekből lehet választani. Az elhelyezésre nincs kialakult helyünk, ezt mindig egyedileg találjuk ki az ügyféllel együtt. Mindenképpen olyan helyet kell találni, ami az iPad kezelése közben is a látótérben tartja a tekintetet, mert minden igyekezet ellenére előfordul, hogy vezetés közben is kezelni fogja a készüléket. A másik szempont, amit szem előtt kell tartani, hogy a készülék ne essen a légzsák útjába, mert egy esetleges baleset során komoly sérülést okozhat a nem megfelelő elhelyezés. Az iPad csatlakoztatására Dension modulokat lehet alkalmazni, amelyek a gyári hangrendszerre csatolják az iPad hangját, így multimédiaközpontként is használhatjuk, miközben természetesen tölti a készüléket.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.