Távirányító a Suzukiba

2014.01.13. 15:45

Tisztelt Kütyüdoki!

Van egy 2000 novemberi kiadású Suzuki Swift-em gyári központi zárral. Lehetséges ebbe az autóba utólag megoldani, hogy a központit nyitni tudjam távvezérlővel is? Elég sokszor jól jönne. Kell ehhez egy külön modult beszereznem vagy a gyári központi vezérlő tudja ezt csak a rádiós részt kellene csatlakoztatni? Nem lenne gond, ha a távirányító nem egy sima dx-ről rendelt kínai vacak lenne és tudná az ugrókódot vagy valami biztonsági funkcióval rendelkezne.

Válaszát előre is köszönöm!

A gyári vezérlő nem tudja, külön modul szükséges. Létezik csak központi zár távkapcsoló modul, de a minőségéről nem vagyok meggyőzve. Én inkább egy alapriasztót ajánlok, ami árban nem annyival drágább, de ellenőrzött minősége garantálja a hosszú élettartamot és nem árt, ha ugrókódos és nem tudja kinyitni bárki egy kis ügyességgel. Ha van riasztó, az a nyugalmat is szolgálja és az sem baj, ha védett az autó, hiszen komoly értékről van szó.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.