2014.04.02. 12:07

Üdvözlöm!

1992-es 300d automata Mercedesembe szeretnèk tempomatot.

Valamint a gyári Becker ràdióhoz egy olyan kütyüt amit összekötve egy jack dugóval hallgathatok az Iphonomról podcast-ot zenèt stb.

Tudnak ajànlani vmit? Köszönöm

Waeco MS50 utólagos tempomat beépíthető, ami 75 000 Ft bruttó összeget képvisel szereléssel együtt. A Waeco szolgáltatását tekintve teljes értékűen megegyezik egy gyári tempomattal, így ajánlom.

iPhone-hoz a Dension CarDock-ot ajánlom. Ez egy olyan szerkezet, ami a telefonról átküldi a zenét a gyári rádióra egy sajátos FM modulhoz hasonló módon. A gyári rádión úgy szólal meg a zene, mint egy nagyon jó minőségű rádióadó. Hab a tortán, hogy kihangosítókén is működik. Be is lehet szerelni, de lehet mobil egységként is használni és nálunk ki is tudja próbálni a vásárlás előtt, így nem kell zsákbamacskára költeni.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.