Kevés a hangszóró az Astrában

2014.05.14. 14:49

Tisztelt Kütyüdoktor!

Új Opel Astrát vettem és a rendelésnél nem volt számomra prioritás a gyári rádió minősége. Utólag konstatáltam, hogy a leírásban szereplő CD 300 rádió négy hangszórója egytől egyig elöl van beszerelve az első ajtókba és a műszerfal tetejére. Van-e lehetőség utólag beszereltetni hátul is hangszórókat? Hogyan függ ez a garanciától? Kihez lehet/kell fordulni? Kb. mennyibe kerülne a dolog?

Köszönettel,Hunor

Nos, igen, a hangszórót darabra számolni, üzleti fogás. Természetesen utólag is beépíthetők hangszórók hátra, ez nem érinti a garanciát. Olyan céget kell keresni, aki autó HiFi-vel foglalkozik, náluk, nálunk van hozzá minden. A hangszóró, ha csak a gyári hangminőséget kell követni, 10 000 Ft-ból megvásárolható. Szükséges hangszóró kiemelő a rögzítéshez és egy kis munkadíj, ez sem több 10 000 Ft-nál.

Természetesen ez egy belépő modell ára, ettől indul és a végtelenbe tart a különféle minőségű hangszórók ára, de kiindulásnak jó. Belegondolva ebbe az összegbe, egy autó vásárlásakor még ajándéknak is beleférhetne, főleg bekerülési áron számolva, úgy nagyobb lenne a reklámértéke, mint a darabra számolt hangszórónak a katalógusban.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu