Érdemes-e kézifékzárat feltenni?

2014.08.21. 12:32

Kedves Kütyüdoktor!

Érdekelne, hogy mi a véleménye a külső, beépítést nem igénylő kézifék/váltózárról. Egy öreg, kis értékű autó védelmére lenne használva. Megfelelő védelmet tudna egy ilyen nyújtani vagy inkább egy hagyományos kormányzárban gondolkodjak?

Köszönettel: Máté

Az alapötlet egészen jó, de sajnos az eddig látott kézifék-váltó zárak gyenge anyagból készült termékek és zárbetétük sem okoz semmiféle gondot egy hozzáértő kéznek. A kormányzárakkal szintén hasonló a helyzet, kivéve egyet, de az nagyon költséges befektetés. A legkedvezőbb árfekvésben egy rablásgátlót vagy egy igazi váltózárat tudok ajánlani, ami valóban megéri a ráfordítást és valós biztonságot ad. Ezek közel 50 000 Ft-os kategóriába tartoznak. Persze tudom, hogy lényegesen olcsóbban is kínálnak riasztót, váltózárat és egyéb védelmi eszközöket, de ne higgyen senki a kínálkozó jó fogásnak, nincsenek csodák. Ami olcsó, abból valami hiányzik, a mi esetünkben a biztonság.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.