2014.09.15. 14:07

Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy károsodhat attól a mélynyomó, ha úgy teszem be az autóba, hogy a membránja felfele néz, tehát mintha a kalaptartóba szerelném? Azért kérdezem mert így kényelmesebben elfér a láda. A választ előre is köszönöm.

Köszönettel: Erik

Semmi baja nem lesz, erre van kitalálva, bármilyen helyzetben szerelhető. Régen sokan próbáltak kalaptartóba szerelni otthoni használatra tervezett hangszórót, csekély sikerrel. A dobozba tervezett hangszóró membránja lágy felfüggesztésű, ezért hanyatt fordítva, doboz nélkül szép lassan elengedett a csekély visszatartó erővel bíró membrán és leült az aljára. Az autós mélyhangszórók nagy teljesítményre szánt, feszes membránnal készülnek, nem érzékenyek a szerelés irányára. A doboz űrtartalma viszont nagyon lényeges, arra oda kell figyelni.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.