Lekódolta magát a rádió a Meganeban

2014.11.17. 11:02

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy nemrég lemerült az aksija Renault Megane típusú autómnak, vettem egy másikat, most az autó szépen megy de a rádió lekódolta magát.( Philips rádióról van szó,ami eredetileg van benne) Előkerestem a kézikönyvet, magyarul egy szó sincs benne természetesen. Arra már rájöttem, hogy hogyan kellene a kódot beütni de a kódot nem tudom. A kérdésem az lenne, hogy ezt a kódot honnan tudom leolvasni, vagy ezt egyáltalán elő lehet valahonnan keresni?

Köszönöm a segítséget!

Valér

A rádió kódját lekérdezheti a márkaszerviz az autó adatai alapján, esetenként ingyen, néha pénzért. Vannak műszerészek, akik kiolvassák a rádióból, de ez biztosan fizetős megoldás. A neten található sokféle kódtörő program, de ezek többsége egyszerű vírus nem ajánlom a letöltését. Én a márkaszervizben kezdenék.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.