2014.11.20. 10:59

Tisztelt Kütyüdoki!

Hyundai I30-amba raknék utólagos ülésfűtést. A sofőr üléssel meg is vagyok, de az utasülés ülőfelületén vagy egy tenyérnyi fóliakapcsoló az övfigyelmeztető miatt. Félek, mert az általam vásárolt fűtőbetétnek az alsó oldalára vannak felvarrva a fűtőszálai, és nem tudom, hogy ez a súlykapcsoló mit szólna a közvetlen hőhöz.

Bár a betét hőfokkapcsolós, de az nem közvetlenül a szál hőmérsékletét nézi, így attól félek az nagyon megszaladhat és esetleg megolvasztja ezt a fóliát. Van ilyen irányú tapasztalatotok? Esetleg tegyek a kettő közé valami filc vagy fríz anyagot?

Köszönettel: Gábor

Nincs akkora hő, ami károsítaná a kapcsolót vagy a fóliáját, de, ha tesz rá valamiféle védőréteget, azzal hibázni nem lehet. Természetesen a védőfólia vagy filc ne legyen olyan vastag, ami a kapcsoló működését befolyásolja. Az ülésfűtés szettekbe csomagolnak vékony alumínium felületű öntapadót, ez pont ilyen helyekre van kitalálva. A gyári fűtőlap is erre kerül, ez is azt igazolja számomra, hogy így lett kitalálva gyárilag.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.