Nem fűt rendesen a tükörfűtés

2014.12.01. 13:44

Tisztelt kütyüdoktor!

Elromlott a kocsimba a jobboldali tükörfűtésem. A tükörlapot kicseréltem egy új utángyártottra, de a működése nem az igazi. Melegszik, csak nem annyira mint az eredeti baloldali. A baloldali már rég elpárolgtatja a rajta lévő nedvességet/ párát, amikor a jobboldali éppenhogy elkezd valamit csinálni. A kérdésem a következő: ha megcserélem a tükörlap két csatlakozóját(tehát fordítva kötöm be mint ahogy most van), akkor változik-e valami? Vagy szimplán ennyi az utángyártott teljesítménye?

Válaszodat előre is köszönöm! Karesz

A tükörlap másik oldalán egy fémgőzölt ellenállásréteg van, aminek nem befolyásolja az értékét, hogy melyik irányba indulnak az elektronok.

Sajnos általános az utángyártott tükörlapoknál, hogy a gyártó nem veszi figyelembe az eredeti értéket, sőt még a rögzítő fülek pontos helyét sem. Ennyi a teljesítmény és ezen otthoni eszközökkel nem is lehet módosítani.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.