2015.01.14. 10:28

Tisztelt Kütyüdoktor!

Opel Signumba szeretnék xenont. Utángyártottat nem nagyon szeretnék, egyrészt a minősége miatt, de főleg a macerásabb beszerelés miatt. Inkább gyári bontottban gondolkozok. Kérdésem a következő: ha találnék egy pár jó állapotú gyárit, a komplett lámpabúra kicserélésével megoldottam a dolgot, vagy további szerelések szükségesek. (És természetesen nem marad ki a mosó és magasságállító sem)

Válaszát köszönöm, tisztelettel: R

Utángyártott megoldást nem ismerek, csak izzókat, de az nem elegendő a megfeleléshez. A gyári, bontott szett, ha a magasságállítást és a mosást is tartalmazza, akkor nem típus idegen, ezért beépíthető. A beszerelés nem egyszerű, mert nem csak mechanikus beépítésre lesz szükség, hanem komoly elektromos bekötésre is.

Az autó kábelkötege nem feltétlenül tartalmazza a szükséges vezetékezést valamint kell még biztosíték, relé, kapcsolóbekötés. A vásárlás előtt márkaszerviz szerelőjével kell konzultálni, hogy pontosan milyen összetevőket kell megvásárolni és milyen kiegészítők szükségesek. Rengeteg autó létezik, azon belül sokféle típus és megoldás, ezért sajnos a Signumot nem ismerem. Kapcsolási vázlat nélkül nem mernék semmiféle tanácsot adni és belevágni sem az átépítésbe.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.