Felszerelhetek fényszórómosót?

2015.05.26. 13:44

Kedves Kütyüdoktor!

Utólagos fényszórómosó beszerelését tervezem, de nem vagyok teljesen tisztában az esetleges jogi következményekkel. (Nem xenon miatt szeretném, sima, gyári lámpákat mosna). Tartály+motor+fúvókák és csövek kombinációkat 8 és 12 ezer forint környékén árulnak és ahogy elnézem, itthon is beszerelhetők. Viszont ezek nem rendelkeznek "E-jelöléssel" sem egyéb tanúsítvánnyal, tehát nem vagyok benne biztos, hogy a műszakin jó szemmel néznék. Van ezzel kapcsolatban bármilyen tapasztalatuk? Lehet belőle bajom, ha ilyet beépítek? Előre is köszönöm a választ!

Üdv, Kristóf

A fényszórómosóra nincs semmi megkötés a KÖHÉM rendelet soraiban. Xenon lámpa esetében kötelező tartozék a mosó, de fordítva nem igaz a dolog. Ez nem vizsgaköteles, nincs előírás rá, ezért szerelhető.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.