2015.08.17. 11:35

Tisztelt Kütyüdoktor!

Volvo S40 97' 1.6 autóm van. Abba szeretném a segítségét kérni hogy áruházi parkolóban parkoltam és többen se tudták bezárni az autójukat velem együtt. Gondolom valaki így zavarta a jelét a távirányítómnak. Sikerült is neki rendesen mert azóta vagy működik a távirányítom, vagy nem. Mit tudok vele tenni?

Elõre is köszönöm a választ.

Tamás

A jelenséget több minden okozhatta. Lehet, hogy valóban rossz szándékú zavarás volt, de lehet, hogy valamelyik autóban lévõ hibás eszköz hatása, vagy a közelben lévõ gép okozta. Elegendõ egy beragadt távkapcsoló, ami állandóan ad, a vételi frekvencián bármi zavaró jel blokkolja a nyitást, zárást. Viszont, amint kimegy a zavart területrõl, helyre kell állnia a

rendnek. A zavarás nem teszi tönkre a távkapcsolót, ezért a hiba nem ebbõl adódik, csak egy idõben jött létre. Ha egyáltalán nem mûködne, az jelenthetné azt, hogy a távkapcsolót szinkronizálni kell, mert a zavarás alatt annyiszor nyomta meg a gombot, hogy elveszítette egymást az adó és a vevõ. Ön azt írja, hogy néha megy, néha nem. Ez inkább utal egyszerû

meghibásodásra, mint a zavarás következményére. Riasztószervizbe kell vinni, és ott ellenõrzik, javítják, mint például mi is.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.