2015.09.02. 15:06

Tisztelt Kütyüdoktor!

Vannak olyan autótípusok (pl. egyes Ford-ok) amelyekben a távirányítóval fel illetve le lehet húzni az elektromos ablakokat. Kérdésem, hogy utólag be lehet-e építeni ilyen modult más típusokba is, ami az autó távirányítójával történő bezáráskor felhúzza az ablakokat, illetve bezárja a tetőablakot is. Ez mekkora "rombolással", vagy átalakítással jár az autóban, illetve mennyibe kerül, esetleg tudna-e ajánlani cégeket Zala megyében, akik ezzel foglalkoznak.

Válaszát előre is köszönöm: Tamás

Természetesen létezik ablakemelő modul, ami az autó bezárásakor felhúzza az elektromos ablakot. Az is megoldható, hogy lehúzza, bár ennek gyakorlati jelentőségét nem látom.

A modul ára autótípusonként változó, mert a gyártók többféle megoldást használnak az elektromos ablak vezérlésében. Általában 25 000 Ft-os költséget jelent a négy ablak emelése. Sajnos Zalában nem ismerek szervizt, de minden autó elektromos szakember meg tudja oldani, nem számít hatalmas szakmai kihívásnak a beépítés.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.