Indításnál csettenik a mélynyomó

2017.03.02. 15:44

Kedves Doki!

A következő kérdéssel fordulok hozzád: 2003-as évjáratú Audimban indításnál "csettenik" egy elég kellemetlen hangút a gyári mélynyomó, függetlenül attól, hogy ki - vagy bekapcsolt rádióval indítok. A mélynyomó viszont tökéletesen működik, csak tartok tőle, hogy ez az eljövendő tönkremenetel egyik jele lehet. Ön mit gondol, mi lehet a hiba? Egyáltalán foglalkozzak vele?

Köszönettel: Zoli

Kedves Zoli!

A csattanás, puffanás mindig testeletlenségre utal. Ez természetesen bárhol lehet, okozhatja egy szétcsúszott csatlakozó, megszakadt kábel, de lehet sajnos az erősítőn belüli probléma is. Ha volt valamiféle javítás az autón, akkor annak környékén kell elsőre körülnézni, mi került más helyre, hol lazulhatott meg csatlakozó. Érdemes megkeresni a hiba okát, mert a csattanás előbb-utóbb a hangszóró meghibásodásához vezet mindamellett, hogy gondolom, nagyon zavaró. Ez tipikusan olyan hiba, amit a márkaszerviz nem szívesen vállal, így maradunk mi a hifi szervizek, akik megkeresik és javítják a hibát, általában eredményesen.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.