A tolatólámpa kapcsolója fordítva működik

2017.06.15. 14:31

Tisztelt Kütyüdoktor!

Az autómban motorcsere történt és amikor visszakaptam a kocsit a tolatólámpa és a gyárilag szerelt tolatókamera egyáltalán nem működött. Első tippem az volt, hogy a tolatólámpa kapcsoló nem lett visszacsatlakoztatva. Ebben igazam is lett, de amikor visszadugtam a csatlakozót meglepődve tapasztaltam, hogy pont fordítva működik, tehát amikor rükvercben van az autó akkor van kikapcsolva, amikor kiveszem rükvercből akkor van bekapcsolva. A csatlakozót lehetetlen fordítva rádugni úgyhogy biztosan jól csatlakoztattam.

Előre is köszönöm a segítséget. Laci

Ha egy utólagos fejegységről van szó, akkor a menüben vissza kell váltani a kamera jelét negatívra. Mivel a motorcsere során nem volt akkumulátor az autóban, a rádió is elfelejtette a beállításokat. A menüje lehetőséget ad minden autótípus adottságainak kiszolgálására, ezért beállítható, hogy az autótól kapott tolatójel pozitív vagy negatív. Ha gyári a fejegység, akkor nincs ötletem, azt látni és mérni kell, amiben tudunk segíteni.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.