Hogyan szóljon szépen a noname rádióm?

2018.10.29. 12:29

Tiszteletem!

Van egy VW Polom, és vettem bele egy új rádiót, ami 2 csatornás. Az előző 4 volt, de azon is 2 volt csak használva, viszont jobban szólt. Egy DEH-602-es 4X50W autórádióról van szó (sanszos, hogy "noname"). 1-es hangerőn már egyből hangos, de utána kb. 15-ös hangerőtől emelkedik csak.

A kérdésem az lenne, hogy ha szeretném, hogy szépen szóljon és a mélyet is kiadja hátul, mindenképp kell egy erősítőt vennem? Előre is köszönöm a válaszát.

A DEH 602 egy kínai hamisítványa a Pioneer rádiónak. Megjelenésében, csomagolásában, színeiben utánozza, de belseje csak egy silány izét rejt. Két kimenettel rendelkező rádiót harminc éve nem gyárt senki, ez már arra utal, hogy nem az, aminek látszik.

Ma már minden autórádió szépen szól, egy Pioneer vagy Kenwood belépő modell 20 000 Ft alatti áron megvásárolható, három év garanciával és USB csatlakozási lehetőséggel. Nem kell erősítő és egyéb kiegészítő ahhoz, hogy a zene élvezhetően megszólaljon az autóban, csak egy vagy két pár hangszó és egy autórádió. Az említett DEH 602-vel nincs mit kezdeni, valamelyik szekrény mélyének lesz dísze.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu