Trükkök a kínai rádióknál

2019.04.14. 09:08

Helló,

Olvasom az oldalon hogy le vannak szavazva a kínai cuccok. Én Kanadában élek, egy 2008-as Toyota Prius-hoz vásároltam 2017 Novemberében ezt: Pumpkin 7 inch-es fejegységet. 2017 óta már a 4GB RAM és a 32GB az alap rádió A készülék hibamentes. Mivel Oreo 8-ra szerettem volna váltani és a gyártó nem támogatta, frissítettem a Malaysk ROM - jával amit a tavaly óta probléma mentesen használok. Scotty Kilmer, akinek a csatornáját figyelem egy másik kínai gyártót az Eonon-t ajánlja. Arra ugyanúgy fel lehet tenni a Malaysk ROM -ját az igényeseknek és hozzáértőknek. A ROM csere egy nagyon érdekes házi projekt.

Az igaz hogy bug-osak az eredeti kínai dobozok, az orosz programozó Malaysk is elismeri, de legalább ő ott van és lehet frissíteni. A ROM cserét csak hobbisoknak vagy számítógép kezelésben egy kicsit jártasoknak ajánlom. A forum.xda-developers.com fórumon a tananyag elolvasása kötelező :) firmware csere előtt.

Tisztelettel, Albert 

Amint a leírásból is látszik, ezek a készülékek nem az átlagember autórádiói, ahogy én is, Te is írod, számítástechnikai ismereteket feltételez a használatuk.

Én még mindig „leszavazom” ezen példányokat, mert az interneten úgy kínálják, mint amit beszerel az ember és használja problémamentesen minden funkcióját.

Aki nyitott a technikai kihívásokra, annak ez egy gyöngyszem, hiszen kis küzdelmek árán valóban egy sokoldalú fejegységet használhat az autóban, de a megtévesztő termékleírás és a kedvező ár miatt sok olyan felhasználó vásárol ilyen fejegységet, aki utána tanácstalanul áll egy szervizben, hogy segítsenek neki.

A leírást nagyon köszönöm, úgy gondolom sokan hálásak lesznek azért, hogy nem kell végig járni az internet bugyrait iránymutatásért és működő frissítésért. Azért ismételném, önmagam, ha valakinek nem hobbija, az ne vegye, neki ott a késztermék az Alpine, Kenwood vagy Pioneer műhelyéből.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu