Honnan tudom meg a rádió kódját?

2019.05.05. 11:20

Szép napot!

A tegnapi nap vásároltam egy Kia Proceed 2011 1.4 EX-et és a gyári rádió kódját kellene valahogy megtudnom, mivel nincsen meg! Ebben szeretnék valami tanácsot és segítséget önöktől!

Mi a megoldás ilyenkor, mert gondolom nem egyedi a probléma, hogy elveszik a rádió biztonsági kódja! Választ előre is köszönöm!

A gyári rádió kódját a márkaszerviz meg tudja mondani az autó alvázszáma alapján. Van szerviz, amely pénzt kér a lekérésért és van, aki nem, ez a saját dolguk.

A rádiókód egy gyenge próbálkozás volt anno arra, hogy ne lopják el a rádiót, de régen sem működött, közepes elektronikai ismeret birtokában is meg tudta oldani, aki akarta, hogy ne legyen kódos. Ma teljesen felesleges és csak a tulajdonost bosszantja, hiszen gyári rádiót, illetve rádiót már nem lopnak szerencsére.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.