Nem működik a kijelző a Swiftben

2019.10.09. 13:19

Tisztelt Kütyüdoktor!

2005-ös Swift-ben a központi információs kijelző csak véletlenszerűen működik. Jellemzően nem mutat semmit napokig, hetekig, viszont néha magához tér és normálisan működik. Ez a normális működési idő pár perc és 1-2 nap között váltakozik.

Amikor "magához tér", a normális értékeket mutatja, mintha egy tévén levettük volna a fényerőt. Amikor nem mutat semmit, akkor is megy rajta a háttérvilágítása és így nekem laikusnak ebből az jön le, hogy kap áramot. Az lenne a kérdésem, hogy biztosan cserés lett-e a kijelző, vagy valahol lehet-e még valami vezetékhiba? Nem akarnék feleslegesen megvenni egy bontottat.

Köszönettel, Béla

Általában a kijelzőpanel csatlakozója rázódik ki és forrasztással orvosolható a probléma. Otthon csak akkor álljon neki a javításnak, ha megfelelő szaktudással rendelkezik, mert a csatlakozó lábai igen sűrűn állnak egymás mellett, a forrasztáshoz megfelelő pákára és rutinra lesz szükség. Bármelyik műszerész pár perc alatt megoldja, ha kezébe adjuk a kijelzőt, érdemesebb keresni egyet.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.