Éjjellátó szemüveg?

2020.03.31. 16:47

Tisztelt Kütyüdoktor,

az imént futottam bele egy hirdetésbe, amiben az éjszakai látást javító sárga lencséjű szemüveget hirdetnek. Kisse szkeptikus vagyok... Hallott mar erről a termekről? Működik/legális?

Köszönettel, Balázs

Létezik polarizált lencse, ami kiválóan szűri a csillogást és létezik sárga lencse, ami szürkületben világosságérzetet kölcsönöz, ez kapható és használható.

Az említett szemüveget nem ismerem, de a reklámja egy kicsit hasonlít a használhatatlan termékeket reklámozó TV adásokhoz, lehet, hogy jó, de gyanús a tálalás.

Ha van rá mód, hogy kipróbálás után, ha nem tetszik visszaküldje a terméket, akkor talán megér egy próbát, de bevásárlóközpontokban, szemüveget árusító helyeken is lehet polarizált szemüvegeket kapni, márkásat, ami már bizonyított, én ott tesztelném. (az éjjellátás természetesen nem működik)

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

A címlapfotó illusztráció

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.