Új zene a Wagon R-be

2020.09.29. 12:13

Kedves Kütyüdoktor!

2004-es Wagon R-emben szeretném a gyári fejegységet lecserélni JVC KD-X 262-re. A gyári hangszórókat szintén cserélném, viszont itt már bizonytalan vagyok. JVC CS-DR420, Pioneer TS-G1020F, SAL WRX 310 amikről azt gondolom, hogy megfelelőek lennének. Ennél többet nem költenék. Normál használatra szeretném. Tudom, hogy kis hangszórók és nem várok nagy durranást, de szeretném a legoptimálisabb választást eldönteni. Esetleg, ha van más ajánlata örömmel fogadom.

Üdvözlettel, Tamás

Kedves Tamás!

Ebben a fizikai méretben a JVC és a Pioneer jó választás. Valóban nem lehet különösebb hangminőséget várni, hiszen 10 cm-es membrán nem tud annyi levegőt megmozdítani, ami mély vagy középmély hanggal dicsekedhetne. A Wagon R esetében, ha hangminőségben is szeretne előbbre lépni, akkor a kalaptartóba kell belevágni egy 15x23cm-es ovál hangszórót, ami a csomagtartóval összezengve jelentős mosolyt csal a hallgatók arcára.

Üdvözlettel, Kütyüdoki – www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.