Külföldi használt CNG-s autót vennék

2013.05.21. 10:52

Tisztelt Doki!

Használt cng-s autó vásárlását fontolgatom és érdekelnének a buktatók. Az olcsóbb kilóméter költséggel már tisztában vagyok.

A tudomásom szerint a Volvo,Opel és VW gyárt ilyen modelleket. Ami érdekelne a szervizelés, azt halottam csak gázszakműhely szerelheti.A márkaszervizek közül bevihetem-e akármelyikbe v. csak speciel felkészültbe. A tartályok itt is ugyanúgy próba hitelesítést igényelnek és ha igen milyen gyakran?

Az Iveco CNG-s modeljeiről halottam,hogy elég kiforratlanok sok velük a baj.A fennt említett modellek milyen megbízhatóak? Ha külfödről hozott az autó az érvényes hitelesítéseket elfogadják v. itthon újra kell vizsgáztatni?

Köszönettel: Kertész Csaba

Kedves Csaba!

Az említett modellek megbízhatóak, csak figyeljen a futásteljesítmény valósságára!! Sehol nem azért vesznek CNG üzemű autót, hogy a garázsban álljon, tehát az évi 15 377 km-es futásoknak ne dőljön be!! A szakszerviz akkor engedi be, ha van jogosultsága, ezt le tudja kérdezi a bejelentkezéskor. Tudomásom szerint itthon újra kell hitelesíteni az autókat.

Üdvözlettel: LPG Doktor

www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.