2014.04.22. 10:07

Tisztelt LPG Doki!

Próbáltam a neten mindenhol utána olvasni, de nem sokat találtam. 2001/11 es gyártású Renault Laguna II benzines IDE motorral, elgázosítható-e? Egy helyen találtam AC STAG 4 Plus rendszer jó hozzá. De ezt keveslem, hogy szinte sehol nem találok erről semmit. Meglehet, és megéri ezzel a rendszerrel?

Előre is Köszi.

Hello,

Az említett motor közvetlen befecskendezéses. Ennél fogva az egyszerű Stag rendszerek épp úgy nem alkalmasak hozzá, mint a többi gyártó alap rendszerei. Néhány gyártó kínál előre programozott rendszereket ilyen motorokhoz, ezek azonban pont emiatt nem teljesen testre szabhatóak, továbbá folyamatosan kb. 10 % benzinfogyasztással üzemelnek. Az LPG Doktor által képviselt Agis cég épp most tavasszal bocsájtja piacra saját közvetlen befecskendezéses rendszerét, amely különleges lesz a piacon. Egyrészt szabadon írható lesz a vezérlője, másrészt nem fog egyáltalán benzint fogyasztani! Bővebbet honlapunkon olvashat néhány héten belül!

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.