CNG-s autó átalakítható-e LPG-re?

2014.09.29. 16:01

Németországban elég sok jó állapotú, céges, végig szervizelt CNG-s autót kapni jó áron, mikor cserélik a parkot. (Most Opel Zafirából árulnak 20 db-t) Sajna itthon a CNG tankolás probléma, de az LPG megoldott. Átalakítható-e a CNG rendszer LPG? Vagy költséges, nkább itthon járjak benzinnel, kint CNG-vel?

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlöm!

Elvileg minden gond nélkül átalakíthatóak ezek az autók, már amennyiben az LPG tartály részére el tud különíteni némi helyet. Ebben az esetben nem kellene lemondani a CNG üzemről sem, mivel az LPG rendszer a gyári benzines üzemmód kiegészítéseként tudna beépítésre kerülni. Árajánlatot a feladat egyedisége miatt mindenképpen a gépkocsi felmérése után lehetséges csak kalkulálni az ilyen feladatokra, ezt vegye figyelembe mindenképpen!

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.