Nem kell azt jelölni az autón hogy gázos?

2015.07.29. 16:27

Kedves LPG Doktor!

Szemezek egy 2.0l-es Honda Accord-al amiben már bele van építve az LPG. Több kérdés is lenne ezzel kapcsolatban.

1. Engem elsősorban a normál benzines használat érdekelt volna. Ha esetleg a gáz rendszer nem üzemel megfelelően de én benzinnel használom a kocsit okozhat ez bármi problémát?

2. Ilyen beépitett rendszer átvizsgálását is vállalják? Bele lehet futni ilyenkor csúnya költségekbe esetleg teljes cserébe? Az azért fájna.

3. Ami számomra meglepő volt az autón nincs semmiféle utalás az LPG létére, nincs matrica a szélvédőn és a betöltö is a tanksapka mellett van (nem alul mint legtöbb amit láttam). Nem kell azt jelölni az autón hogy gázos?

Köszönöm ÓvatosVásárló

Kedves Óvatos Vásárló!

Minden következmény nélkül használhatja benzinnel a gázos autót. Vállaljuk az átvizsgálást természetesen. Hogy mekkora költségekbe lehet futni, az a rendszer típusától függ.

Ha húzós anyagárakkal bíró eszköz romlik el, a komplett front kit csere a megoldás. Ilyenkor a tank és a csövek maradnak, a többi összes elem cserélve van. A matrica kötelező, de a városi 50 km/h sebesség korlátozás is az, mégis megszegik sokan.

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.