Gázos Epicát külföldről

2015.09.30. 10:58

Kedves LPG-Doktor!

Németországból vennék Chevrolet Epica 2.5 autót de nagyon sokban van beépítve LPG gázszet. Az egyik kérdésem az lenne, hogy ezeknél valamiért mindenki a lökhárítóba szerelte a töltőnyílást. Utólagosan át lehet helyezni a tanksapka mellé? A másik kérdésem, hogy mivel járna ha esetleg visszaalakíttatnám sima benzinesre a járművet? (Ha pl meghibásodik a gázszett és nem éri meg javítattni vagy nem engednek be vele a parkolóházba)

Köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel: Ákos

A töltőnyílás áthelyezésnek lehetőségét mindenképpen csak az autó megtekintése alapján áll módomban megítélni. Félő, hogy ha több ilyen autóba így szerelték, az nem a véletlen műve. A jármű vissza alakítása egy kb. fél napos művelet. Hogy mivel jár, az attól is függ, hogy az autó hazai vagy németországi regisztrációval bír-e. Hivatalosan vissza lehet íratni a forgalmiba a benzin üzemet, országonként eltérő költségekkel és papírozási folyamatokon keresztül.

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.