Nem kapcsol át gázra

2017.11.07. 12:01

Tisztelt LPG Doktor!

2010-es, 1,5-ös Mitsubishi Lancerem van STAG 300 Premium rendszerrel gázosítva 2014-óta. A múlt héten kifogyott a gáz és az első adandó alkalommal megtankoltam. Azóta nem vált át gázra, csak csipog, mintha üres lenne a gáztartály. A szintjelző azt mutatja, hogy tele van. A reduktor előtti szűrőben van gáz, de a reduktor után már nincs. A szűrők újak. Ön szerint mi lehet a probléma?

Üdvözlöm!

Vagy tönkrement a reduktor mágnes szelepe, vagy az valamilyen okból (ECU-hiba, kábel szakadás ) nem kapja meg a vezérlő jelet. Extrém esetben a folyadék szűrő teljes eldugulása is lehetne az ok, de ez már nagyon hard core irány. Ha meg van a hiba, érdemes egy pillantást vetni a rendszer programozására, nehogy a következő gond a hengerfej nullára amortizációja legyen! Ennek menete valahogy így fest.

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.