Octaviát gázosítanék

2019.10.09. 10:48

Tisztelt LPG-doktor,

Kérdésemre többféle keresési feltétel esetén sem találtam választ, ezért írok most Önnek. 2011-2012 körüli Skoda Octavia vásárlásán gondolkodom, 1.4 TSI motorral (122 LE). Van tapasztalata ilyen motorok gázosítását illetően? Ajánlja ezen motorok gázosítását? Ismer más olyan motort, aminek gázosítását ajánlja, és szerelték ebben az évjáratban? Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel, Tamás

Üdvözlöm!

Technikailag lehetséges az átalakítás. Ezek a motorok jól működnek autógázzal. Az általunk forgalmazott gázszettek már akár 5% benzinhányaddal képesek hosszú távon biztosítani a gyári benzinbefecskendezők termikus egyensúlyát, így az üzembiztonság mellett gazdaságosak is! A vásárlás előtt mindenképpen törekedjen a hibátlan műszaki tartalomra, mert az átalakítás kizárólag ebben az esetben kivitelezhető!

Üdvözlettel: LPG Doktor www.lpgdoktor.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.