Roverek közt őrlődöm

2002.01.17. 14:38

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tc. Nepperűző!

Kérem adjon felvilágositást a Rover 25, illetve a 45-ös 1,4 es típusról! Érdemes-e újonan vásárolni, mennyire értékálló és megbizható?

Köszönettel:

Jenő

Kedves Jenő!

A kérdése nagyon rövid és tömör viszont a válasz ennél egy picit nagyobb terjedelmet kíván. Az Ön által említett Rover 25-ös és 45-ös típusokra általánosan igaz, hogy kiváló motorizáltságúak (Honda hagyományok), kifinomult hajtáslánccal rendelkeznek és viszonylag jó alapfelszereltséggel.

A márka alapvetően a minőséget hangsúlyozza és sugározza, azonban néhány részletében méltatlanul gyenge minőséget mutat és idejemúlt megoldásokkal alkalmaz.

Mindkét említett típus külsőre elegáns, tipikus rétegautó, amelyet nem kedvelnek a tolvajok, megbízható, megfelelő a presztízse, viszont magasak a szervizköltségei, nagy az értékvesztése és nem túl jó az ár-érték aránya.

Ha Ön nem kifejezetten Rover rajongó, akkor azt javaslom, nézze meg a konkurens modelleket és hasonlítsa össze a kínálatot.

Üdvözlettel,

OptiCar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.