Szüzesség elvesztése

2002.01.29. 13:08 Módosítva: 2002.07.16. 15:13

Gyakorlatilag fogalmam sincs, hogy mit célszerű figyelembe venni a választásnál, mit kell megnézni, megkérdezni.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves TotalCar,

Tanácsot szeretnék kérni a következő ügyben: még sosem volt autóm, és szeretnék venni egyet. Gyakorlatilag fogalmam sincs, hogy mit célszerű figyelembe venni a választásnál, mit kell megnézni, megkérdezni, mit kell tenni, ha meg akarom venni, mit kell elintézni, milyen jogszabályok vannak, hol, hogyan kell vizsgáztatni, és ezek csak azok, amik eszembe jutottak. Kérem, adjanak tanácsokat és/vagy címeket, ahol utánanézhetek ezeknek.

Köszönettel: G. Tamás

Kedves Tamás!

Alapvetően két módot látok az első autó megvásárlásának lebonyolítására.

Ha szereti az izgalmakat, van némi felesleges pénze, bőven van ideje, és szeret kockáztatni, akkor a NEPPERŰZŐ rovat használt autó vásárlás - Csináld magad! itinerének áttanulmányozását követően vegyen magához megfelelő mennyiségű pénzt, és vágjon bele a kalandba.

A másik, kicsit unalmasabb, de sokkal biztosabb módszer, ha regisztráltatja magát az OptiCar személyes szolgáltatására, és ránk bízza az ügy lebonyolítását.

A kérdés az, hogy mit szeretne jobban: kalandot, vagy egy megbízható jó autót?

Üdvözlettel:
OptiCar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.