Vállalási határidő

2003.01.31. 11:26

Figyelemre méltó, bár drága szolgáltatásukkal kapcsolatban egyetlen fontosabb kérdés merült fel bennem: Milyen határidővel vállalják szolgáltatásaikat?

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Cím!

Figyelemre méltó, bár drága szolgáltatásukkal kapcsolatban egyetlen fontosabb kérdés merült fel bennem: Milyen határidővel vállalják szolgáltatásaikat?
Mert szép-szép, hogy köteles vagyok Önökön keresztül megvásárolni az autómat, de meddig tart ez a várakozás
Feltételezzük, hogy előbb találok a saját igényeimnek megfelelő autót, mint Önök. Valószínűleg meg is veszem, és vélem semmilyen fórumon nem tudják igazolni, hogy az Önök szolgáltatása megfelelő színvonalú volt, hiszen a megfelelő autót én találtam meg. No mindegy. Ez csak elmélet.
Kérdésem tehát, hogy mondjuk egy ritka autóra hány napos (!!! igen, ennyi pénzért már napokban számoljunk) határidővel keresik meg nekem az illető járművet? Mikor jár le az általam vállalt vásárlási moratórium?

Üdvözlettel:
Bec

Kedves Bec!

Előre szeretném bocsátani, hogy szolgáltatásunkat elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik nem tudnak (pl: időhiány miatt), vagy nem akarnak (pl: hozzáértés hiánya miatt) az autóvásárlással foglalkozni, ezért a megfelelő bizalmi szint kialakulását követően teljes bizalommal fordulnak szolgáltatásunk felé, és kizárólagos megbízást adnak számunkra. Ennek oka az, hogy eddigi tapasztalataink szerint senkinek sem jó, ha ügyfelünk megbízásunkat követően maga is keresgél.
Megbízóinkkal egyébként, minden esetben egyedi megállapodást kötünk a határidő tekintetében is, attól függően, hogy az igényeinek megfelelő autó felkutatása, és megvásárlása megítélésünk szerint mennyi időt vesz igénybe. A megbízás csak abban az esetben jön létre, ha ez az időintervallum ügyfelünknek elfogadható, és csak addig tart, ameddig azt a megbízási szerződésben rögzítettük. A határidő lejártával ügyfelünk minden anyagi következmény nélkül eldöntheti, hogy meghosszabbítja megbízásunkat, vagy a továbbiakban mégis saját kézbe veszi az ügyet.
Egyedi, ritka autók beszerzésénél, általában hosszabb vállalási határidővel dolgozunk, de az is előfordult már, hogy nem határoztunk meg határidőt. Ebben az esetben természetesen ügyfelünk lehetőségei is szabadabbak a párhuzamos keresés, és a saját beszerzést illetően.

Üdvözlettel:
OptiCar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.