Használt Suzuki eladási ára

2002.02.26. 11:15

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Opticar!

A Totalcarban olvasott biztatásuk alapján szeretném a tanácsukat kérni egy használt Suzuki eladási árának "belövéséhez".
Amiről szó van: egy Suzuki Swift Sedan 1.3 GLX (központi zár, elöl elektromos ablakemelő, elektromos tükrök + légkondi, vonóhorog), az 1998. novemberi forgalombahelyezés óta kb. 60 ezer km-t futott. Első tulaj vagyunk (pontosabban a lízingcég, amelyiktől béreljük).
A fő gondom az, hogy a neten olvasott (hasonló korú és futásteljesítményű, de általában gyengébben felszerelt Sedanokról szóló) hirdetések eladási árához képest két kereskedő is lényegesen (kb. 20%-kal) alacsonyabb árat ajánlott, ezért szeretnék tisztán látni.

Köszönettel:
Csaba

Kedves Csaba!

Az Ön által említett Suzuki eladási ára állapottól, futásteljesítménytől és felszereltségtől függően 1,2-1,35 Mft között mozog a használtautó piacon, azonban tudni kell, hogy óriási a túlkínálat ebből a típusból. A kereskedőtől kapott vételi ajánlattal kapcsolatban érdemes tudni, hogy neki hasznot kell realizálnia a későbbi eladáskor ezért mutatkozott a 20%-os eltérés a piaci árhoz képest.
Kérem, vegye figyelembe a fentiek olvasásakor, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat. Amennyiben egészen pontos értékbecslésre lenne szüksége, kérem, keressen meg a regisztráción keresztül.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.