Renault Clio eladás

2002.02.28. 13:49

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Uram!

Hozzávetőleges ármeghatározásban kérném segítségüket.
Az autó egy Renault Clio 1.1-es, 1993/12-havi forgalombahelyezésű. Magyarországon vásárolt, 3. tulajdonos vagyok, 79.000 Km a jelenlegi kilométeróra állás, riasztós, központi záras és váltózár lett beszerelve. A karosszérián rohadás, rozsda nyoma még nagyítóval sem található, a belső tér is újszerű, a motor megkímélt és alacsony fogyasztású.
Mivel a piacon elég tág az árintervalluma ezen autóknak, kérem segítségüket a megközelítőleg reális ár meghatározásához, az "eredményes" eladás érdekében.

Előre is köszönöm.
Tisztelettel:
László

Kedves László!

Az Ön által közölt adatok alapján az említett autó eladási ára az általános állapottól és a futásteljesítménytől függően 700.000-800.000 Forint között mozog. Abban az esetben, ha az autó kiemelkedően jó állapotban van, követhető az előélete, és nem volt korábbi sérülése, akkor realizálható a 800. 000 forintos eladási ár.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.