Mégane Classic eladás

2002.03.08. 13:51

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Az alábbi autóm a közeljövőben eladásra kerül. Segitségüket kérem az eladási ár meghatározásában, hogy ne tévedjek nagyot, sem lefelé, sem felfelé.
Renault Mégane Classic, 1997. novemberi, 4 ajtós, 1.6 benzin, bordómetál, magyarországi, valós 66.000 km, vezetett szervizkönyv, 2. tulajdonos, kulturált, szép külső és belső, gyári felszereltség: szervo, központi zár, elektromos ablak, légkondicionáló, plüss ülések, 2 légzsák, ködlámpa elöl is, gyári magnó.

Köszönettel:
Miklós

Kedves Miklós!

Az Ön által említett Renault Mégane 1.6 típusú gépjárművet a közölt felszereltséggel és futásteljesítménnyel az általános állapot és a sérülésmentes előélet függvényében 1,7-1,85 Mft közötti áron érdemes eladásra kínálni.
A tapasztalatok alapján és tekintve a jelenlegi piaci keresettséget az értékesítés várható időszükséglete maximum 3 hét.
Kérem, vegye figyelembe a fentiek olvasásánál, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.